2xlblog – Om vikt och hälsa

2XL – Om vikt och hälsa av Jenny

2XL handlar om mitt liv som fd matmissbrukare och resten av mitt liv som normalviktig. Hela det första året av min viktminskning finns snart att läsa om i en bok .
Här på 2XL är Det Andra Året.

2XL är storleken på shortsen från Dressman som min sommargarderob utökades med sommaren 2011.

2XL kan även utläsas som “To Excel” och det är vad bloggen handlar om; att överträffa sig själv.

Att lyckas genomföra ett så långsiktigt och svårt projekt som att gå ner 23.5 kg (24.4 som mest) och – svårast av allt – att klara att kämpa stenhårt mot sig själv och ibland mot en del av omgivningen, ger en ordentlig kick för självförtroendet, som påverkat även många andra delar i livet. Jag vet att jag inte är ensam om att allt arbete med det egna psyket avspeglat sig i stora förändringar i både relationer och arbete. Jag börjar uppleva min självklara rätt att befinna mig var jag önskar, min rätt att ta min plats . Att kunna handla kläder i en vanlig storlek i en vanlig affär gör underverk med självkänslan!

2xlblog – Om vikt och hälsa

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (68 votes, average: 2,84 out of 5)
Loading ... Loading ...

Comments are closed.