Elmiras liv TIME FOR A CHANGE

Det här är mitt viktigaste beslut jag någonsin tagit, jag ska kämpa mig ner till normal vikt igen, igår vägde jag in mig på smått skämmiga och avskyvärda 139kg nu ska jag alltså ner till normalvikt.
Hjälp.
Men jag tror det handlar om hur man tänker, är huvudet med så kommer det funka sen brukar jag se det som att ingenting är omöjligt, var glad för dagens små mirakel och inse att det för mig en liten bit närmare mitt mål dvs ett litet steg närmare en bättre hälsa och mindre vikt och mina drömmar. På denna vikt-och hälsoresa kommer jag förhoppningsvis utvecklas som människa och lära mig göra bättre och sundare val, jag hoppas även att jag kommer lära mig att stanna upp och tänka efter innan det barkar fel väg. Jag vill också dokumentera mina framsteg, felsteg och upp och ner gångar därför har bloggen kommit till, men jag kommer också behöva er läsare som kanske är i samma sits som jag eller som kommit längre på er resa, jag kommer behöva ert stöd, er hjälp på vägen mot mitt mål, för det är genom era erfarenheter och tips och hejarop som jag utvecklas och lär mig mer om min in/utsida, mina styrkor och svagheter, kostens och motionens betydelse för min hälsa och min önskan om att nå ett friskare och gladare liv.
Så vill ni hjälpa mig i detta blir jag glad men skall ni slå och sparka på mig så behöver ni inte titta in för det är jag bra på själv!

Som ni ser en hel del kilon skall bort för att jag skall bli normalviktig och jag vet att jag vill klara det, jag kan klara det och framförallt jag ska klara det för jag är värd det och jag vill kunna gå in i en vanlig klädaffär och köpa kläder i vanliga storlekar.

Så vill ni hjälpa mig in i mål med pepp, tips och er erfarenhet så titta in till mig och häng med på min vikt-hälsoresa ingen blir gladare en jag

Elmira

Elmiras liv TIME FOR A CHANGE

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 3,00 out of 5)
Loading ... Loading ...

Comments are closed.