Följ med på min viktresa

Sedan jag varit liten har jag varit mullig, go och glad. Under min tonårsperiod började jag på basket och blev helt plötsligt vältränad och smal, sedan så slutade den perioden, tyvärr. Jag blev besatt av socker och godisfrossande hemmakvällar, dock lockade aldrig gymmet. Jag var alltså en riktig soffpotatis. Plötsligt märkte jag att jag blev överviktig då jag inte kunde komma i mina gamla jeans och att linnen inte passade lika snyggt längre. Men jag brydde mig inte om det och tänkte ”äh, jag börjar träna sen”. Men den ”tanken” blev aldrig av på riktigt. Jag jojo-bantade, men det gav inga resultat i slutändan.Självförtroendet var, och är än idag, nere i botten när jag vill handla kläder, speciellt bikinis. Jag vill inte ens se vem som står framför spegeln ibland, jag vill inte inse verkligheten.

Efter alla dessa motgångar vill jag ändra min livsstil och leva sunt!

Under 2 års tid har jag gått upp 20 kg. Jag vill vara den vältränade tjejen med ambitioner och mål i livet.

Start vikt: 76 kg
Mitt mål: 56 kg

Följ med på min viktresa
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (21 votes, average: 3,33 out of 5)
Loading ... Loading ...

Comments are closed.