Från tung till tränad.

Jag är en glad person, snäll och givmild med mig själv till andra. Jag behöver öva ännu mer på att prioritera mig och mina behov, och att inte kompensera beteenden och känslor med att äta. Jag har en vana av att äta när jag är stressad, trött eller glad. Ja, ni fattar. Jag behöver också, verkligen, sluta komma med undanflykter.

Jag är en snygg person som dock trivs bättre med mig själv när jag är lättare än vad jag är idag. För mig, hör min övervikt ihop med en obalans inifrån och ut. När jag är i balans tar jag bättre hand om mig själv och det syns och känns just – inifrån och ut.

Jag vill med den här bloggen, be om ert stöd och er tro på förändring, när jag själv blir matt och trött i den övertygelsen. Jag vill bli den person jag innerst inne är, men som jag döljer bakom dålig kondition och mer tyngd än vad jag behöver bära. Jag vill genom det också bli en bättre förebild för mitt barn.

Från tung till tränad.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 votes, average: 2,60 out of 5)
Loading ... Loading ...

Comments are closed.