I jakten på kcal

Jag föddes 1967. Hade säkert en fullt normal uppväxt men säg den som minns tillbaka på det normala. Det man minns är katastroferna, det sjukt roliga, det hysteriska och galna. Men det var säkert normalt.
När jag var 14 år fick jag för mig att jag var tjock! Eller ja, kanske inte tjock men kraftig var jag.. fast egentligen inte det heller..
Hur som jag började fasta. Gjorde väl det 2 gånger per år. Knorr buljong och nyponsoppa stod på menyn i en veckas tid.

1981 gick det käpprätt åt fanders.
Jag höll på att fasta. Svalt mig själv och intalade mig att det var jättebra.
Så en kväll skulle jag på SSU distriktsmöte. (Minns det som om det var i går…)
Jag går ut i köket, ingen annan var där och ser att på spisen stod vår stora gryta med makaroner. (Det var en klassiker på våra möten) Där står grytan med en stor träslev och bara är… Hungrig av svält slänger jag mig över denna slev och öser in kokande makaroner i mun…. Sen den dagen har mat varit min största fiende.

Idag är jag en fullvuxen 3 barns mamma som lever ett fantastiskt bra liv. Jag jobbar heltid och tjänar okej. Har en fantastisk man som stöttar mig i allt jag företar mig.

Nu tänker jag få ordning på mitt mat-liv och mitt förhållande till mat överhuvudtaget.

Idag är en ny dag!

I jakten på kcal

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (63 votes, average: 3,16 out of 5)
Loading ... Loading ...

Comments are closed.