Kexsets Blog

Jag heter Malin och är ett föredetta träning och hälsa monster.

Men allt eftersom livet har sin gång har jag släppt kraftigt på mina spärrar och sitter nu här med dryga 20kg övervikt(och nej jag är inte 175cm och väger 62kg) och orsaken är så sur som lathet & förmycket Kcal.

Nu är det dax att fixa formen vilket innebär (mycket)mer motion, regelbundna måltider och en stor potion självdisciplin!
Jag har på börjat en ”halvklassiker” och har gjort Vättern & Vansbrosimmet änså länge så nu väntar Lidingö och Vasan innan halvan är klar!
Efter det så ska jag försöka mej på ”En svenskklassiker”- tänker som så att vad är bättre att hålla sej iform året om än en klassiker- men allt det där ska jag försöka göra utan stress och press- verkligen njuta av vad jag presterar, jag håller tummarna för mej själv att det kommer funka!
Men självklart ska det ju bli några styrketräningspass inlagda så att jag har lite muskler att hålla upp köttberget med :)

Vågen vägrar jag att bestiga just nu, utan den får vänta några månader tills jag känner mej fräschare i kropp och sinne.
Däremot så ska jag mäta mej en gång i veckan så får jag se hur det går så länge.

Häng jätte gärna med på min lilla resa mot en bättre hälsa och var inte blyg att kommentera, vi kanske kan peppa varandra?!

Kexsets Blog

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (9 votes, average: 2,56 out of 5)
Loading ... Loading ...

Comments are closed.