Min viktresa

Jag är en tjej på 19 år som för sista gången har bestämt mig för att gå ner i vikt. Detta kommer att bli den sista då jag kommer att lyckas den här gången. Efter flera tidigare försök har jag nu bestämt mig för att noggrant följa en egengjord plan för att på så sätt motivera mig själv och nå mina mål.

Jag har räknat ut vad mitt dagliga kaloriintag bör ligga på och kommer också att använda mig av 5:2 metoden under min viktnedgång vilket jag började med i början av september 2013. Till en början gick det bra och jag gick ned 7 kilo, men efter en paus över jul och nyår, på grund av resa, är det återigen dags att ta nya tag!

Mitt första mål är att gå ner 10 kilo på 10 veckor – till och med den 3 april. Mitt mål är att kunna inspirera så många som möjligt, men låter mig också gärna inspireras av andra med liknande situation. Häng gärna med på min resa!

Min viktresa
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 votes, average: 2,43 out of 5)
Loading ... Loading ...

Comments are closed.