Minus tjugosju innan tjugoåtta

För fem år sedan var jag i mitt livs form. Jag kände mig vacker, stark och glad.

När vardagen sedan blev tyngre så blev min kropp också det. På nästan ett år gick jag upp nästan trettio kilo. Tjugosju, närmare bestämt.

Nu har jag äntligen bestämt mig för att må bra igen, och bli den vackra, starka och glada person som jag vill vara. Här i bloggen lägger jag upp tips och råd, recept och resultat, som jag hoppas kan inspirera och hjälpa fler än bara mig själv.

För att nå mitt mål att bli tjugosju kilo lättare innan jag fyllt tjugoåtta, tänker jag börja med en riktigt kick-start med VLCD (very low calorie diet) för att sedan fortsätta med LCHF. Jag har tidigare försökt att träna och äta rätt, men tröttnar så fort jag inte märker någon skillnad på min kropp. En kombination av dåligt tålamod, dålig självdisciplin och dålig självkänsla har satt käppar i hjulet för mig, men den största boven har utan tvekan varit det mentala suget efter mat.

Så nu är det dags att byta ut DEPP mot PEPP, och för första gången i mitt liv prestera något med min kropp!

Minus tjugosju innan tjugoåtta

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (8 votes, average: 2,50 out of 5)
Loading ... Loading ...

Comments are closed.