Saras viktiga resa

Min viktresa började när jag en januarikväll vägde mig och fick siffrorna 202 i ansiktet. Eftersom jag räknar morgonvikt har vikten 199.9 satt som min startvikt. Jag har alltid varit överviktig, ända sen jag var liten, och i min egen lilla värld har jag trots massiv uppgång varje år sagt ”men jag väger i alla fall inte 200″. Jag förstår att det låter helt sjukt att tänka så men i min värld var det inte fullt lika sjukt.

.. men nu var det ju 200 kilo som vågen visade på och mitt tidigare ”det är ju i alla fall inte 200″ fungerade inte längre. Gick ner cirka 30 kilo på några månader men sen tog det stopp, motivationen var som bortblåst. Pendlade på 170 något i 1 år innan jag nu i slutet av juli 2013 tog tag i det igen. 11 kilo mer än min minsta noterade vikt under viktresan. Mer motiverad än någonsin ska jag nu ner till tvåsiffrigt och känner att en blogg, och förhoppningsvis läsare till den, kan vara extra motiverande.

Jag är en 28-årig norrländska som numera bor i södra Sverige tillsammans med min sambo. Jag pluggar på högskola, sista året av tre och känner att min framtid snart knackar på och jag vill gärna gå in i den som en ny hälsosammare jag.

Saras viktiga resa
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (27 votes, average: 3,07 out of 5)
Loading ... Loading ...

Comments are closed.