Sofia Ala – VLCD, LCHF, IKSU

Hej! Sofia heter jag och jag bloggar om min viktminskning på över tjugo kilo med VLCD. Jag har en bakgrund som en extrem jojobantare och nu är det banne mig sista gången jag ska göra en sån här stor viktresa!
Jag har äntligen hittat glädjen i träningen och tränar just nu tre gånger på IKSU i Umeå där jag bor. Utöver den träningen blir det många promenader med vovven!
Jag har bestämt mig för att lyckas med viktminskningen denna gång och jag har en lika god planering för att hålla vikten som för att gå ner i vikt och jag ska göra allt i min makt för att hitta tillbaka till ett liv i balans mellan hälsosam mat, träning, glädje och allt det där andra som livet innebär!
På min blogg hittar du inspiration till ett hälsosammare liv, blandat med min egen viktminskning och träning. Dessutom får du följa mitt liv som tandläkarstudent!

Visst följer du mig?

Sofia Ala – VLCD, LCHF, IKSU

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 1,00 out of 5)
Loading ... Loading ...

Comments are closed.