Värsta Feta Bloggen

Robine Román heter jag och jag driver Värsta Feta Bloggen och har gjort sedan 2009 när jag också började ta tag i min vikt. Jag vägde då 112.7 kilo och var varen lycklig eller fri i mig själv. Något behövde göras! Jag ville bli smal och jag ville nå mitt mål genom träning och bättre kosthållning. I januari 2010 hade vågen bara gått några kilon nedåt och jag kontaktade då vårdcentralen och fick en plats i deras viktgrupp. Följande vårtermin tappade jag mina första 25 kilon och kärleken för träning växte mer och mer. 2011 hade jag fått jobb som träningsinstruktör på mitt gym och människor började uppmärksamma min resa mer och mer. Jag har figurerat i tre tidsskrifter och skriver dagligen på min blogg och når idag ut till tusentals människor.
2011 drog även jag och en vän igång tävlingen 100 Grymma Dagar som skulle visa sig vara en storsuccee, så stor att vi under omgången 2012 ökade antalet deltagare från ca 180 till över 800 pers.
Att få vara en del av något så här fantastiskt är verkligen en gåva och jag ser till att ta till vara på varenda stjärna jag får möta på och kring min resa.

Idag har jag inte bara lärt mig mer om mig själv och om den styrka jag egentligen besitter – jag har lärt mig vikten av att kämpa för det man vill ha och att ingenting är omöjligt.
Jag var tjejen med ALLA ursäkter – idag har jag inga!

Följ mig på Värsta Feta Bloggen!

Värsta Feta Bloggen

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 3,00 out of 5)
Loading ... Loading ...

Comments are closed.