Viktmotivation

För mig handlar viktminskning i första hand om ett annat sätt att tänka. Metoden i sig är inte det primära. Jag tror att olika metoder passar olika människor i olika skeden i livet. Däremot måste man hitta motivationen. Min blogg handlar om hur man genom att förändra sitt sätt att tänka också kan ändra sitt beteende.

Jag skriver om min tredje viktminskningsresa. Första gången jag gick ner 18 kg var jag runt 20 år. Även andra gången gick jag ner 18 kg. Dessa kilo hade jag samlat på mig under de år jag var gravid och ammade. Då hade jag hunnit bli nästan 30 år. Jag behöll min lägre vikt i fem år. Sedan smög sig kilona på långsamt och nu, när jag passerat 40 år, har jag bestämt mig för att en en gång gå ner till en hälsosam vikt där jag trivs och mår bra. Det handlar om ungefär 16 kg denna gång.

Bloggen har jag startat för att skriva ner mina tankar om viktminskning och även för att hitta och behålla motivationen. Här kan ni följa mina framsteg men också hur jag gör för att fortsätta min resa när det känns tungt.

Välkommen att följa min blogg.

Viktmotivation
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (25 votes, average: 3,08 out of 5)
Loading ... Loading ...

Comments are closed.